Brandweerrooster is nu ISO 27001 gecertificeerd!

Brandweerrooster is nu ISO 27001 gecertificeerd!

Brandweerrooster ondersteunt de brandweer bij veiligheidskritische processen. Elke dag vertrouwen onze klanten op Brandweerrooster om tekorten te voorkomen en te alarmeren via pagers en smartphones. Daarom is het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie een van de belangrijkste verplichtingen die wij naar je hebben. Al vele jaren zijn we continu bezig met het verbeteren van de informatiebeveiliging. Nu kunnen we dit objectief aantonen door een formele certificering.

Brandweerrooster heeft de ISO/IEC 27001 certificering behaald: de officieel erkende standaard voor informatiebeveiliging.

In de afgelopen twee jaar hebben we een Information Security Management System (ISMS) geïmplementeerd dat de vele gedetailleerde beleidsregels definieert die we gebruiken om je informatie en onze systemen te beschermen tegen bedreigingen en kwetsbaarheden.

Dit ISMS is een audit ondergaan door het gerenommeerde British Standards Institution (BSI), resulterend in een formele certificering in september 2022. Met dit certificaat ben je nu extra verzekerd van onze hoge normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Dit is nog maar het begin: we zullen doorgaan met verbeteren en jaarlijkse externe audits ondergaan zoals vereist door ISO/IEC 27001, dus je kunt erop vertrouwen dat we je informatie veilig blijven houden en onze systemen 24/7 beschikbaar blijven.

Related Articles