Het team achter Brandweerrooster

Cor, Mede-oprichter

In 2006 was Cor de techneut die samen met brandweerman Richard Brandweerrooster heeft opgericht. In 2012 gaf Cor zijn baan als consultant op om zich volledig op Brandweerrooster te storten.

Tegenwoordig houdt Cor zich vooral bezig met verkoop en service. Maar diep van binnen blijft hij techneut :)


Ruben, Mede-oprichter

Ruben Stranders heeft informatica gestudeerd aan de technische universiteit Delft. Na zijn studie is hij gepromoveerd in kunstmatige intelligentie aan de universiteit van Southampton.

Ruben is samen met Cor de oprichter van FireServiceRota wat de internationale tak is van Brandweerrooster. Ruben geeft zo nu en dan nog les in kunstmatige intelligentie aan de universiteit.

Stefan, Klanten relaties

Stefan is in 2019 parttime begonnen bij Brandweerrooster, waarna hij na zijn studie in 2021 fulltime aan de slag is gegaan. Hij is al aantal jaar vrijwilliger bij de brandweer en is hier nu ook in opleiding tot chauffeur en bevelvoerder.

Door zijn praktijkervaring met de brandweer probeert hij de link te leggen tussen wat een brandweerman nodig heeft en wat Brandweerrooster te bieden heeft.

Hij is altijd in voor een goede kop koffie en een praatje, dus als jullie de koffie regelen, regelt hij de koeken!

Tonnis, Klanten relaties

Per 1 januari 2022 is Tonnis Goosen gestart als service en verkoop Consultant. Hij heeft inmiddels ruim 20 jaar werkervaring in de ICT door diverse commerciële en operationele functies.

Hij is als kazernecoördinator verantwoordelijk voor de kazerne Boekelo waar hij zelf ook manschap, chauffeur en bevelvoerder is. Met zijn passie voor de brandweer wil hij bijdragen aan paraatheidsoplossingen voor al zijn brandweer collega's.

Door zijn commercieel/technische achtergrond, gecombineerd met zijn kennis over de brandweer hoopt hij kansen te herkennen en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Rebeca, Klanten relaties

Rebeca is al sinds 2015 lid van het FireServiceRota team. Waar ze startte als software programmeur is zij zich nu gaan focussen op nieuwe klanten in de Deense en Engelse markt.

Door haar ervaring als programmeur doet ze nu wat ze het liefste doet: mensen helpen. Rebeca is continu bezig om nieuwe feedback te verzamelen en zo het product te laten groeien.

Rebeca's tweede passie is muziek, ze gaat graag naar concerten en in haar vrije tijd is ze continu bezig met het maken van nieuwe playlists.

Mark, Brandweerman

Mark heeft al meer dan twintig jaar ervaring bij de Engelse brandweer, zowel vrijwillig als beroeps.

Zijn huidige rol is het assisteren van FireServiceRota met nieuwe klanten, ontwikkelingen en de uitrol van nieuwe regio's in Engeland, zo zorgt hij voor waardevolle praktijkinformatie. Mark houdt van interactie en vooral het begrijpen van wat een klant nodig heeft en daar een effectieve oplossing voor vinden.

Marken is getrouwd en heeft 2 jongens, Mark en zijn familie zijn vaak buiten te vinden! Je zal hem dan tegen komen als hij aan het kanoën, fietsen of lopen met zijn hond is. Of je komt hem tegen in de lokale pub!

Guille, Zakelijke Ontwikkelingen

Guille sloot zich in augustus 2018 aan bij het FireServiceRota team om nieuwe kansen te ontdekken in nieuwe markten en zo bij trends in te kunnen springen.

Ze heeft een master diploma in e-Commerce en haar passie is om problemen op te lossen door middel van technologie, terwijl ze iedereen betrokken houdt in het proces. Altijd lachend, houdt ze van dansen, reizen en puzzels oplossen.

Yael,  Ontwikkelaar

Yael is een ontwikkelaar bij FireServiceRota sinds januari 2018. Naast ontwikkelaar is hij ook SCRUM arbiter.

Overdag ontwikelaar, 's nachts metalhead, Witcher, drankenjager en ruimtecommandant.

Gabriel,  Support Agent

Gabriel is al sinds 2016 de stem van FireServiceRota. Hij is de marketing en communicatie specialist, hij houdt van het uitleggen van nieuwe features, voordelen en verhalen achter FireServiceRota.

Hij was ook een sports marketeer met ervaring in baseball, dus als je een praatje wilt houden over sport moet je bij hem zijn!