Regionaal overzicht

Regionale kaart

In een oogopslag de gehele bezetting in de regio zien? Dat kan met de handige regiokaart in Brandweerrooster. In een oogopslag zijn alle posten, hun paraatheid en lopende incidenten zichtbaar. Zo heb je in een oogopslag een beeld waar er tekorten zijn in de regio en welke incidenten er momenteel zijn.

Regionale dashboards

Een eigen dashboard op regionaal niveau? Geen probleem! Iedereen heeft andere behoeftes, daarom zijn onze dashboards flexibel in te richten. Zo wilt een meldkamer andere informatie dan een planner. De dashboards kunnen voertuigstatussen, onderbezettingen en nog veel meer weergeven. Met een blik op het dashboard kan al meteen duidelijk worden waar tekorten zijn en of hier een persoon moet invallen om zo de uitruk te garanderen.

Rapportages

Als regio een goed beeld over de inzetbaarheid van kazernes, voertuigen of ploegen hebben? Dat kan gemakkelijk met de rapportage functie in Brandweerrooster. Met een druk op de knop kan je de beschikbaarheid tonen van een voertuig over een bepaalde periode. Zo krijg je een duidelijk beeld hoe vaak een voertuig buiten dienst staat en hoe vaak een voertuig onderbezet is.

Meldkamer systeem

Zodra een ploeg gealarmeerd is wil je direct kunnen zien of er genoeg mensen zijn. Brandweerrooster ontvangt real-time opkomstbevestigingen en laat op basis daarvan zien of er genoeg mensen zijn, simpel, eenvoudig en intuïtief. Het systeem is ontwikkeld samen met de meldkamer om aan te sluiten op hun wensen. Wit is in afwachting van de opkomstbevestigingen, groen is voldoende bezetting, rood is onvoldoende bezetting. Zo kan je op 1 scherm meerdere voertuigen en meerdere incidenten overzichtelijk zien.