Slim alarmeren

Versneld alarmeren

Brandweerrooster kan 10 seconde eerder alarmeren dan de pager. Met de GMS koppeling kan ook cruciale informatie getoond worden, waaronder het huisnummer, streetview en kladblok regels. Zo wordt de kazernemonitor een hulpmiddel om een beeld te vormen van een incident.

Incidenten dashboards

Een kazernemonitor kan meer dan alleen opkomstbevestigingen weergeven! Met Brandweerrooster kan je zelf op afstand de kazernemonitor inrichten met widgets (bouwblokken). Widgets tonen bijvoorbeeld de alarmmelding, de opkomstbevestigingen, de rijroute, het incidentkanaal, kladblokregels, Google Streetview van het incident en het huisnummer! De corona waarschuwing is een voorbeeld van hoe flexibel het dashboard is. Indien een patiënt covid verdacht is, kan er in het dashboard al een waarschuwing getoond worden om zo je personeel extra te beschermen.

Opkomstbevestiging smartphone

Soms is het handig om naast de pager een extra alarmering kanaal te hebben. Daarom is het via de Brandweerrooster app ook mogelijk de alarmering te ontvangen en je opkomst te bevestigen. Brandweerrooster biedt een speciale app die enkel en alleen is voor alarmering. Deze app kan door het stilte slot van de iPhone heen waardoor je nooit een melding hoeft te missen. In de app kan je ook direct zien welke andere collega's er opkomen.

Opkomstbevestiging pager

Brandweerrooster koppelt met de beste pagers in de markt, de Swissphone pagers! Swissphone is een gerenommeerd merk wat staat voor robuustheid, innovatie en gebruiksgemak. Een pager elke dag opladen is verleden tijd met de Swissphone pager, deze gaan namelijk met gemak 3 weken mee (~4 dagen bij permanente verbinding) en is daarnaast een stuk lichter en kleiner dan andere 2-weg pagers op de markt. Via de pager kan je niet alleen je opkomst bevestigen maar jezelf ook snel aan-/afmelden.

Alarmeren op maat

Bij een acute onderbezetting wil je slim kunnen terugvallen op de juiste mensen uit opvolgende ploegen. Dat is in Brandweerrooster geen probleem! Zo kan er automatisch trapsgewijs opvolgende ploegen gealarmeerd worden totdat er voldoende bezetting is.

Backup alarmeren

Brandweerrooster biedt een extra alarmeringskanaal. De GMS koppeling werkt als backup bij uitval van P2000. Mocht ook de GMS koppeling uitvallen kan er via de website handmatig een alarm aangemaakt worden. Deze alarmering kan gestuurd worden naar de app, telefoon en SMS. Zo ben je er zeker van dat de melding aankomt.